Η stasher bag είναι η έξυπνη εναλλακτική του πλαστικού

Παγκόσμια πατέντα και βραβευμένη για το σχεδιασμό της . Οικολογική και φτιαγμένη για να διαρκεί για πάντα. Σκοπός τους είναι να παρέχουν μια εναλλακτική στα πλαστικά μιας χρήσης. Η θήκες Stasher είναι φτιαγμένες από καθαρή σιλικόνη που παράγεται από φυσικούς πόρους- κυρίως από άμμο. Είναι 100% plastic free και BPA FREE και χωρίς τοξικές προσθήκες.

Η επαναχρησιμοποιούμενη θήκη σιλικόνης που μπορείτε και να μαγειρέψετε

ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ
Τοποθετήστε το φαγητό και τα καρυκεύματα στην θήκη Stasher αλλά μην σφραγίσετε. Βυθίστε αργά την θήκη στην κατσαρόλα με το βραστό νερό , αφήστε τον αέρα να φύγει σιγά σιγά από την θήκη. Προσεκτικά κλείστε την θήκη και αφήστε τη θήκη μέσα στην κατσαρόλα σας. Μαγειρέψτε και απολαύστε το φαγητό σας.!

ΦΟΥΡΝΟΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ
Αφήστε την θήκη ανοιχτή όταν βρίσκεται μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μπορείτε να αποψύξετε η να μαγειρέψετε το φαγητό σας μέσα σε λίγα λεπτά

ΦΟΥΡΝΟΣ
Είναι ιδανικό για να ζεστάνετε ή να ξεπαγώσετε το φαγητό σας. Αφήστε την θήκη ανοιχτή και τοποθετήστε την σε κάποιο ταψί ή λαδόκολλα.

ΨΥΓΕΙΟ και ΚΑΤΑΨΥΞΗ
Είναι απόλυτα ασφαλές και στο ψυγείο και στην κατάψυξη και ιδανικό για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμά σας.

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΙΑΤΩΝ
Βάλτε την θήκη σιλικόνης Stasher sστο πλυντήριο πιάτων ή πλύνετε στο χέρι με ζεστό νερό και σαπούνι.Μην γυρίζεται την θήκη από μέσα προς τα έξω μπορεί να χαλάσει στις άκρες.

Τι είναι η σιλικόνη ?

Silicone is made from sand (silica) and oxygen, natural resources that give Stasher bags the purity of glass and functionality of plastic. Better yet, Stasher products are made of 100% pure platinum grade silicone — a standard even higher than food grade silicone, passing all U.S. safety requirements and even tougher European standards.

Τι κάνει την σιλικόνη καλύτερη από το πλαστικό?

Η σιλικόνη είναι ασφαλέστερη, πιο ευέλικτη και πιο βιώσιμη.

Είναι υποαλλεργική?

ΝΑΙ. Επιπλέον, η μη πορώδης επιφάνεια σιλικόνης  βοηθά στην αποτροπή της ανάπτυξης των βακτηρίων, της μούχλας και των μικροβίων.

Πόσες φορές μπορώ να χρησιμοποιήσω μια θήκη σιλικόνη stasher?

Αμέτρητες. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν άπειρες φορές αρκεί να μην τρυπηθούν .

Είναι οι θήκες Stasher χωρίς BPA?

NAI. Δεν περιέχουν BPA, BPS, μόλυβδο, λάτεξ ή φθαλικές ενώσεις

Που φτιάχνονται?

 Οι θήκες Stasher έχουν σχεδιαστεί στην California και κατασκευάζονται σε ελεγχόμενο/ασφαλές περιβάλλον στην Κίνα.

Πως ανακυκλώνονται?

Έχουν φτιαχτεί για να επαναχρησιμοποιούνται αμέτρητες φορές. Εφόσον χρειαστεί να πεταχτούν θα πρέπει να πεταχτούν σε ειδικούς κάδους ανακύκλωσης σιλικόνης.

Δημιουργούνται με βιώσιμες και ηθικές συνθήκες ?

Είναι πιστοποιημένο B-corp, πράγμα που σημαίνει ότι η Stasher, το εργοστάσιό της και οι προμηθευτές της πρέπει να διατηρούν καλές και υπεύθυνες πρακτικές. Επισκέπτονται επίσης το εργοστάσιό τους κάθε χρόνο για να βεβαιωθούν ότι διατηρούν τα υψηλά τους πρότυπα

Μπορείς να μαγειρέψεις με τις θήκες Stasher?

Eίναι ασφαλείς για χρήση στο φούρνο μικροκυμάτων, με ένα sous vide μηχάνημα, ένα τυπικό φούρνο ή μια κατσαρόλα με βραστό νερό - μέχρι 230C.

Εάν θέλω να αποθηκεύσω φαγητό στην κατάψυξη?

Είναι ασφαλές στην κατάψυξη όμως πάντα χρειάζεται προσοχή όταν μεταφέρουμε υγρά από και προς την κατάψυξη. Επειδη τα υφρά έχουν την τάση να μεγαλώνουν σε όγκο όταν μπουν στην κατάψυξη, προσέξτε την ποσότητα που θα βάλετε στην θήκη σιλικόνης σας.

Είναι εγκεκριμένο από την TSA ώστε να περάσει τον έλεγχο μεταφορών έχοντας υγρό μέσα?

Ναι, χρησιμοποιήστε το sandwich size και βάλτε μέσα τα επιτρεπόμενα μπουκαλάκια με υγρό.

Λεκιάζει η σιλικόνη?

Επειδή δεν χρησιμοποιούνται τοξικά ναι μπορεί ανάλογα με το φαγητό να αφήσει λεκέ. Μπορείτε να το αποφύγετε αυτό με το να επιλέγετε το κατάλληλο χρώμα θήκης για το φαγητό σας ή απλά να το πλένετε αμέσως μετά τη χρήση. 

Εάν για κάποιο λόγο μείνει λεκές στην θήκη μου, πως μπορώ να τον βγάλω χωρίς να χρησιμοποιήσω κάποιο τοξικό καθαριστικό?

Ο καλύτερος τρόπος που έχουμε βρει είναι : Χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα και ξύδι ή νερό
Εφαρμόστε στο σημείο που έχει λεκέ
Αφήστε να δράσει για τουλάχιστον 20–30 λεπτά
Ξεπλύνετε και καθαρίστε την θήκη όπως συνήθως Εναλλακτικά αφήστε την θήκη Stasher στον ήλιο . Οι ακτίνες του θα βοηθήσουν στην αφαίρεση του λεκέ.

Απορροφούν τις μυρωδιές των φαγητών?

Οι θήκες σιλικόνης Stasher έχουν μη πορώδη επιφάνειας πράγμα που αποτρέπει τη δημιουργία βακτηριδίων και απορρόφηση οσμών. Κάποια φαγητά που μπορεί να έχουν άσχημη μυρωδιά μπορεί να αφήσουν μια ελάχιστη μυρωδιά στην θήκη όμως αυτό μπορεί να ξεπεραστεί με μαγειρική σόδα. Επίσης μπορείτε να βάλετε μια φέτα λεμονιού και να την αφήσετε όλο το βράδυ .

Πως καθαρίζεις τις γωνίες της θήκης?

Μπορείτε να γεμίσετε με ζεστό νερό μέχρι τη μέση τη θήκη, να την κλείσετε καλά και να την κουνήσετε . Επίσης βοηθάει πολύ και μια βούρτσα για τα πιάτα.

Large 2L

21,5 x 26cm

25,00€

Stand up 1.6L

17.8 x 21.6 x 8,9 cm

25,00€

Sandwich size 450ml

18x19 cm

15,80€

Snack 294ml

11.9cm x 11.4cm x 2.5cm

13,70€

2 x Pocket 118ml

8.9 x 11.4 x 2.5cm

18,50€

Παράγονται από φυσικούς πόρους

Χωρίς επικίνδυνα απόβλητα

100% ανακυκλώσιμες

Αντέχουν σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες έως 230C

Μη τοξικές και άοσμες

Έχουν Εξαιρετική Ευελιξία

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσε
Καροτσάκι
Κλείσε
Πίσω
λογαριασμός
Κλείσε