Ακυρώσεις

Εφόσον έχετε καταχωρήσει την παραγγελία σας και δεν σας έχει αποσταλλεί ακόμα, μπορείτε να την ακυρώσετε για οποιοδήποτε λόγο είτε με σχετικό γραπτό αίτημά σας στο Cookworld είτε τηλεφωνικά στο 2107751802.

Στην περίπτωση που έχετε ήδη εξοφλήσει την παραγγελία σας μέσω πιστωτικής κάρτας ή λογαριασμού PayPal, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στους λογαριασμούς αυτούς. Στην περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο, η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται με πίστωση τραπεζικού σας λογαριασμού που θα υποδείξετε με αριθμό IBAN στο γραπτό αίτημά σας. Σε αυτή την περίπτωση, εφόσον προκύψουν έξοδα εμβάσματος, σας επιβαρύνουν. Σε κάθε περίπτωση, η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από το γραπτό αίτημά σας.

Επιστροφές

Το Cookworld κάνει δεκτές επιστροφές προϊόντων που έχετε αγοράσει από την ιστοσελίδα του μετά από σχετικό γραπτό αίτημά σας με τις εξής προϋποθέσεις:

- Το αίτημά σας για επιστροφή λαμβάνεται γραπτώς εντός 14 ημερολογιακών ημέρων από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

- Τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική συσκευασία τους χωρίς αυτά να έχουν παραβιαστεί και να μην έχουν χρησιμοποιηθεί. Θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία με όλα τα σχετικά εξαρτήματα και έντυπα.

- Τα προϊόντα συνοδεύονται με το σχετικό παραστατικό πώλησης (π.χ. απόδειξη λιανικής πώλησης).

Αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: Cookworld, Αρχιμήδους 23Α, 11635, Αθήνα. Επιστροφές με τα ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές.

Επιστροφές χρημάτων. Σε περίπτωση που έχετε εξοφλήσει την παραγγελία σας,  γίνεται είτε  πίστωση του λογαριασμού σας με το ποσό τις παραγγελίας σας για να το χρησιμοποιήσετε σε επόμενη παραγγελία σας, είτε επιστροφή χρημάτων εαν αυτό επιθυμείτε. Για την επιστροφή χρημάτων θα πρέπει  μέσα σε διάστημα  14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης, να γίνει γραπτό αίτημα επιστροφής. Τα προϊόντα να βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση, με όλα τα εξαρτήματα και συνοδευτικά φυλλάδια, καθώς και στην αρχική τους συσκευασία. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνεται επιστροφή χρημάτων. 
Απο το ποσό θα αφαιρεθούν τα έξοδα αποστολής. Το πόσό θα επιστραφεί με τον τρόπο που επιλέξατε αρχικά να εξοφλήσετε.  

Επιστροφές σε δώρα τα οποία έχουν δοθεί διαφημιστικά ή σε προσφορά με κάποιο άλλο προϊόν δεν γίνονται δεκτές.

Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν πληρούν τους προαναφερθέντες όρους, θα επιστρέφονται στον αποστολέα τους με χρέωση του ιδίου.

Αντικαταστάσεις

Στις σπάνιες πειρπτώσεις που παραλάβετε βεβαιωμένα προϊόν σπασμένο ή ελαττωματικό, το Cookworld θα σας το αντικαταστήσει, εφόσον μας υποβάλλετε σχετικό γραπτό αίτημα μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης.

Στην περίπτωση αυτή, αναλαμβάνετε την ευθύνη και το κόστος της επιστροφής των προϊόντων στην εξής διεύθυνση: Cookworld, Αρχιμήδους 23Α, 11635, Αθήνα. Επιστροφές με τα ΕΛΤΑ δεν γίνονται δεκτές.. Στη συνέχεια, και εφόσον επιβεβαιωθεί το πρόβλημα, το Cookworld  αντικαθιστά δωρεάν για εσάς το συγκεκριμένο είδος με καινούργιο μέσα σε 15 ημερολογιακές ημέρες από την επιβεβαίωση του προβλήματος. Επιστροφές ελαττωματικών που δεν έχει αναλάβει το Cookworld δεν γίνονται δεκτές, ενώ εφόσον δεν διαπιστωθεί πρόβλημα στο προϊόν που επιστρέφετε, χρεώνεστε το κόστος της επιστροφής.

Εγγυήσεις

Μετά το πέρας 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό πώλησης, αποδέχεστε πλήρως την ποιότητα, την ποσότητα και την τιμή των εμπορευμάτων που παραλάβατε.

Για τα προϊόντα που συνοδεύονται με εγγύηση κατασκευαστή, έχετε το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που παρουσιάζουν πρόβλημα για το χρονικό διάστημα που ορίζει η εγγύηση. Στην περίπτωση αυτή επιβαρύνεστε με το κόστος επιστροφής και επαναποστολής, αλλά όχι με το κόστος επιδιόρθωσης ή αντικατάστασης.  Επιστροφές χρημάτων, ή αλλαγές με διαφορετικά προϊόντα, για ελαττωματικά προϊόντα δεν γίνονται δεκτές μετά το πέρας των 30 ημερολογιακών ημερών απο την ημερομηνία που αναγράφεται στο παραστατικό αγοράς τους.

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσε
Καροτσάκι
Κλείσε
Πίσω
λογαριασμός
Κλείσε