ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΟΡΑΜΑ , ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Η διαδικασία κατασκευής βασίζεται στην πράσινη ενέργεια από τα τρία υδροηλεκτρικά εργοστάσια τα οποία τροφοδοτούν την εταιρία από το 1926. Με αυτό τον τρόπο η κατασκευή των προϊόντων μας είναι εντελώς καθαρή από διοξείδιο του άνθρακα.

Κατά την συλλογή των πρώτων υλών για την κατασκευή των προϊόντων, χρησιμοποιούμε τις σύντομες οδούς, φιλικούς προς το περιβάλλον τρόπους μεταφοράς όπως τραίνα και πλοία.  Αυτό ενδυναμώνει την χώρα και προστατεύει το περιβάλλον.

Πολλά πρακτικά βήματα πρέπει να γίνουν προτού ένα προϊόν RIESS φτάσει στο τελικό στάδιο παραγωγής. Το πάθος της ομάδας RIESS για ποιότητα προέρχεται από την πίστη κ την δέσμευση της εταιρείας στο κοινωνικό όφελος.

Η κατασκευή της εμαγιέ πορσελάνης RIESS δεν περιέχει άνθρακα χάρη στην χρήση της πράσινης ενέργειας από τα τρία ιδιόκτητα κέντρα παραγωγής υδροηλεκτρικής ενέργειας.

Τα σιδερένια σκεύη που κατασκευάζουμε για τις κατσαρόλες και τα τηγάνια επιστρώνονται με εμαγιέ πορσελάνη με το χέρι και μετά μπαίνουν σε ειδικούς φούρνους 850" βαθμών.
Χρησιμοποιούμε την θερμότητα από αυτούς τους φούρνους για να στεγνώσουμε τα προϊόντα και να θερμανθεί ο χώρος παραγωγής μας. 

Διατηρούμε τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας της Ευρωπαϊκής δικαιοδοσίας κατασκευής εμαγιέ.

Φανατικά οικολογικά
Με τον εξαιρετικό ατσάλινο πυρήνα, συμπιεσμένο σε ένα μόνο κομμάτι, η θερμότητα διαχέεται γρήγορα και ομοιόμορφα από την βάση στα τοιχώματα και διατηρείται εκεί. Αυτή η ικανότητα εξοικονομεί πολύτιμη ενέργεια και σε χαμηλές και σε υψηλές θερμοκρασίες μαγειρέματος. Η εμαγιέ πορσελάνη RIESS είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κουζίνας καθώς και για εστίες εξοικονόμησης ενέργειας (επαγωγικές).
Υγιεινό μαγείρεμα
Η εμαγιέ πορσελάνη RIESS είναι ιδανική για πιο υγιεινό ψήσιμο, βράσιμο και κάθε είδους μαγείρεμα. Η λεία και χωρίς καθόλου πόρους επιφάνεια δεν αφήνει χώρο για βακτήρια και υπολείμματα φαγητού εξασφαλίζοντας έτσι την μέγιστη υγιεινή στην κουζίνα σας με ένα απαλό και ελαφρύ καθάρισμα. Είναι αντιαλλεργική και ιδιαίτερα συνιστώμενη σε ανθρώπους με αλλεργία στο νικέλιο. Το εμαγιέ δεν αναμειγνύεται με άλλα βλαβερά υλικά ακόμη και σε υψηλές θερμοκρασίες. Τα φαγητά διατηρούν το άρωμα τους το οποίο δεν αλλοιώνεται ακόμη και όταν το σκεύος χρησιμοποιηθεί για φύλαξη φαγητού.
Δεν χαράσσεται και δεν κόβεται
Η κλασική και πρώτης ποιότητας εμαγιέ πορσελάνη RIESS διακρίνεται για την εξαιρετικά ανθεκτική της επιφάνεια. Δεν χαράσσεται και δεν κόβεται. Τα όμορφα σχέδια και η φωτεινότητα των χρωμάτων διατηρούνται αναλλοίωτα για πολλές δεκαετίες. Κάθε κομμάτι από τα εμαγιέ προϊόντα για το τραπέζι, δουλεύεται κ ελέγχεται με το χέρι. Ελαφριές διαφοροποιήσεις μεταξύ των προϊόντων αποδεικνύουν την μοναδικότητα τους και την ιδιαιτερότητα του εργοστασίου τους.

Πως μαγειρεύουμε σε ένα σκεύος της Riess

Τοποθετήστε το σκεύος πάνω σε εστία με την κατάλληλη διάμετρο. Ενεργοποιήσετε την εστία μόνο όταν τοποθετείτε το γεμάτο σκεύος από πάνω του.Ζεστάνετε το σκεύος σταδιακά, ποτέ δεν αρχίζουμε με την υψηλότερη θερμότητα και δεν χρησιμοποιούν ποτέ τη λειτουργία ώθησης σε έναν φούρνο επαγωγής.Μειώστε την ένταση της θερμότητας. Αυτό μπορεί να συμβεί γρηγορότερα με τα εμαγιέ μαγειρικά σκεύη, καθώς ο πυρήνας σιδήρου αποθηκεύει τη θερμότητα γρήγορα και ομοιόμορφα, μέχρι τις άκρες, και όχι μόνο στη βάση του σκεύους. Ως εκ τούτου, απαιτείται μικρότερη θερμότητα και τα πιάτα μαγειρεύονται ελαφρά. Χρησιμοποιήστε το υπόλοιπο της θερμότητας. Σβήστε τις εστίες 5 έως 10 λεπτά πριν από το τέλος του χρόνου μαγειρέματος, και συνεχίστε να μαγειρεύετε με το υπόλοιπο της θερμότητας.

Πως χρησιμοποιούμε ένα σκεύος Riess

Όταν το σκεύος είναι ακόμη ζεστό χρησιμοποιήστε ένα πανάκι για να το πιάσετε. Δεν ρίχνουμε ΠΟΤΕ κρύο νερό σε ζεστό σκεύος. Χρησιμοποιούμε πάντα ζεστό νερό. Προσοχή στα χτυπήματα, η πορσελάνη μπορεί να σπάσει. Σηκώστε το σκεύος και μη το σύρετε πάνω σε επιφάνειες.

Πως καθαρίζουμε τα σκεύη της Riess

Γεμίστε το σκεύος με νερό ενώ είναι ακόμα ζεστό. Μετά από πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, τα υπολείμματα τροφίμων έχουν μαλακώσει και μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα. Εάν κολλήσει εξαιρετικά ή καεί το φαγητό, τα υπολείμματα τροφίμων μπορούν να απομακρυνθούν με λίγο βραστό νερό και υγρό απορρυπαντικό, στη συνέχεια καθαρίστε με τη λεία πλευρά ενός σφουγγαριού καθαρισμού ή με μαλακή βούρτσα.

Πως ψήνουμε με ένα σκεύος Riess

Λαδώνουμε την επιφάνεια του ταψιού μας καλά ή χρησιμοποιούμε λαδόκολλα. Ρίχνουμε λίγο αλεύρι στην επιφάνεια και στη συνέχεια βάζουμε το φαγητό.

Πως τηγανίζουμε σε ένα σκεύος Riess

Τοποθετήστε το σκεύος πάνω σε εστία με την κατάλληλη διάμετρο. Κάνετε επάλειψη λίπους / ελαίου ομοιόμορφα επί της βάσεως. Ποτέ μην θερμαίνετε το σκεύος χωρίς περιεχόμενο. Τώρα ζεσταίνουμε το σκεύος σιγά-σιγά σε χαμηλή φωτιά (ΠΟΤΕ την υψηλότερη θερμότητα και μη χρησιμοποιείτε ΠΟΤΕ τη λειτουργία ώθησης σε φούρνους επαγωγής). Ζεστάνετε το λάδι μέχρι να αρχίσει να δημιουργείται μια αίσθηση κίνησης του λαδιού στο τηγάνι. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αποφύγετε την καύση του φαγητού.Τώρα τοποθετήστε το φαγητό που θέλετε να τηγανίσετε/ τσιγαρίσετε. Από τη στιγμή που το φαγητό γίνεται καφέ και τραγανό, μπορεί να περιστραφεί.

Γιατί η μαγειρική με σκεύη εμαγιέ πορσελάνης είναι πιο υγιεινή και εξοικονομεί ενέργεια;

Η Μαγειρική με σκεύη απο σμάλτο πορσελάνης σημαίνει υγεία και οικονομία.   Η επιφάνειά τους, είναι ομαλή και χωρίς πόρους. Επειδή το σμάλτο έχει ουδέτερη γεύση και είναι κατασκευασμένo από φυσικά υλικά, όλα τα τρόφιμα διατηρούν την γεύση τους.
Ο σχεδιασμός του πυθμένα και των πλευρών των Riess σκευών έχει ως αποτέλεσμα την  καλή συγκράτηση της θερμότητας και συνεχή μεταφορά της στο τηγάνισμα ή ψήσιμο του φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι μαγειρεύουμε σε θερμοκρασίες οι οποίες είναι σημαντικά χαμηλότερες από τις κανονικές.  Κατά συνέπεια, όχι μόνο το φαγητό μαγειρεύεται πιο ήπια, αλλά γίνεται και εξοικονόμηση ενέργειας.

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσε
Καροτσάκι
Κλείσε
Πίσω
λογαριασμός
Κλείσε