Προσφορές / Προτάσεις της Ημέρας
Ισοθερμικό μπουκάλι MB Steel onyx 500ml- 401101002-  Monbento
Κρατήστε τα ποτά σας ζεστά ή κρύα για έως και 12 ώρες με το ισοθερμικό μπουκάλι Monbento Steel  ενώ τα χέρια σας είναι προστατευμένα από τη θερμοκρασία του υγρού. ..
Τιμή προσφοράς:25,42€
Από:29,90€
Κερδίζεις:4,48€
Ισοθερμικό Ανοξείδωτο Δοχείο φαγητού 500 ml - TP001 - Black + Blum
  Υλικά: Το δοχείο από ανοξείδωτο ατσάλι, καπάκι από φελλό, πολυπροπυλένιο και σιλικόνη. Ανοξείδωτο ατσάλι:  Εξωτερικό : 202, Εσωτερικό: 304 Δεν είναι ασφαλ..
Τιμή προσφοράς:39,10€
Από:46,00€
Κερδίζεις:6,90€
Δοχείο φαγητού από μπαμπού  - 71746- BIOBU by EKOBO
Πείτε αντίο στα πλαστικά δοχεία και δοκιμάστε το νέο δοχείο φαγητού της BIOBU . Διαθέτει αφαιρούμενο διαχωριστή ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε το bento δοχείο ανάλογα με το&..
Τιμή προσφοράς:21,25€
Από:25,00€
Κερδίζεις:3,75€
Επαναχρησιμοποιήσιμο ποτήρι takeaway - 71791 - BIOBU
Διάσταση ποτηριού: ø 8εκ x 11.5εκ. Πάνω από 1,6 δισεκατομμύρια πλαστικά ποτήρια (μιας χρήσης) καφέ καταναλώνονται κάθε ημέρα παγκοσμίως! Είναι αυτονόητο ότι η επιλογή ..
Τιμή προσφοράς:12,75€
Από:15,00€
Κερδίζεις:2,25€
4 Ανοξείδωτα Καλαμάκια για Smoothie 8mm + 1 Vegan βουρτσάκι καθαρισμού + 1 θήκη -   BUNKOZA®
Σετ από 4 Ανοξείδωτα Καλαμάκια για Smoothie 8mm και  1 Vegan βουρτσάκι καθαρισμού και 1 θήκη  Συσκευασία  ΧΩΡΙΣ πλαστικό 100% Ανακυκλωμένη Συσκευασία,&nb..
Τιμή προσφοράς:13,26€
Από:15,60€
Κερδίζεις:2,34€

BIOBU

BIOBU by EKOBO

 

Οικολογικά προϊόντα σχεδιασμένα για καθημερινή χρήση, στο σπίτι ή για εξωτερική χρήση. Αυτή η επιτραπέζια σειρά είναι μια εναλλακτική λύση απέναντι στα παραδοσιακά πλαστικά , αναλώσιμα ή εύθραυστα πιάτα.

Για τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των προϊόντων αυτών, έχει γίνει συνδυασμός βιοδιασπώμενων ινών μπαμπού, ένας ανανεώσιμος φυσικός πόρος , με 100% food-grade μελαμίνη.

Τα προιϊόντα αυτά είναι πρακτικά, ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον.
Σχεδιασμένα για όλη την οικογένεια, όπου φέρνουν ακόμα περισσότερο χρώμα στο τραπέζι σας! 

Χωρίς BPA, PVC και φθαλικές ενώσεις

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ:

Γιατί τα προϊόντα της Biobu κατασκευάζονται στην Κίνα;

Η κατασκευή των προϊόντων γίνεται εκεί από όπου παίρνουμε τα βασικά μας υλικά. Λόγω του ότι η Κίνα έχει το 80% του μπαμπού της Ασίας, βρήκαμε εργοστάσια που ειδικεύονται στην κατασκευή ειδών από μπαμπού. 
Κατά το κόψιμο και την επεξεργασία του ακατέργαστου μπαμπού, δημιουργείται ένα υψηλό ποσοστό πριονιδίου που  στη συνέχεια είτε απορρίπτεται είτε καίγεται ως ενέργεια.  Διαπιστώσαμε ότι αυτό το μη επεξεργασμένο οργανικό υλικό πριονιδίου από  μπαμπού μπορεί να αλεστεί σε λεπτή σκόνη και να αναμιχθεί με ρητίνη για να δημιουργήσει ανθεκτικά οικολογικά αντικείμενα. Ο κατασκευαστής μας βρίσκεται κοντά στα εργοστάσια υτά γύρω από τη Σαγκαη και ειδικεύεται στη μεταμόρφωση του πριονιδίου από μπαμπού σε αντικείμενα.

Το μπαμπού καλλιεργείται οργανικά? 

Ναί! Η EKOBO-BIOBU επέλεξε το μπαμπού γιατί είναι ένας από τους πιο ανανεώσιμους πόρους της γης. Είναι ένα ταχέως αναπτυσσόμενο, φυσικά ανανεώσιμο ξυλώδες χορτάρι που ανθίζει οργανικά χωρίς φυτοφάρμακα, λιπάσματα ή ζιζανιοκτόνα.
Μπορεί να συλλέγεται συνεχώς κάθε 3 χρόνια χωρίς να καταστρέφεται το φυτό ή το περιβάλλον. Το μπαμπού που χρησιμοποιείται στα προϊόντα BIOBU συλλέγεται από το πριονίδι που δημιουργείται από την κοπή και τη διαμόρφωση τσοπστικς και δαπέδων από μπαμπού. 


Τι είδους βαφές χρησιμοποιούνται για τα προϊόντα BIOBU; Είναι ασφαλείς;

Όλες οι χρωστικές που χρησιμοποιούνται στα προϊόντα μας είναι 100% food-grade και εντελώς μη τοξικές

Χρωστικές ουσίες ξηρού χρώματος (με βάση το νερό ή μη οργανικές) αναμιγνύονται με το υλικό σκόνης που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων. Επειδή το χρώμα είναι στη μάζα του προϊόντος και δεν επικαλύπτεται επάνω του, δεν υπάρχει μεταφορά χρώματος ή απόπλυση. Καθώς δεν υπάρχει εξωτερικό βερνίκι, το προϊόν διατηρεί την αρχική του εμφάνιση και το χρώμα με την πάροδο του χρόνου.

Από τι είναι φτιαγμένα τα BIOBU;
Το BIOBU είναι μια εναλλακτική λύση στα παραδοσιακά πλαστικά, εύθραυστα και μιας χρήσης πιάτα/ποτήρια.Το υλικό αποτελείται από ίνες μπαμπού, ένα εξαιρετικά ανανεώσιμο υλικό και 100% μη τοξικό συνδετικό μέλασμα A5 με μελαμίνη, το οποίο συμβάλλει στη διεύρυνση της ζωής των προϊόντων (μια βιώσιμη πρακτική! ). Τα προϊόντα BIOBU συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων (FDA και LFGB) και είναι απαλλαγμένα από BPA, PVC, φθαλικές ενώσεις, μόλυβδο, κάδμιο και υδράργυρο.

Χρησιμοποιείται το συνδετικό υλικό μελαμίνης σε προϊόντα BIOBU;

Απολύτως! Το συνδετικό μέλασμα A5 τροφίμων μας είναι 100% μη τοξικό και ασφαλές για τα τρόφιμα. Τα προϊόντα BIOBU συμμορφώνονται με τον Ευρωπαϊκό κανονισμό για τα πλαστικά (ΕΕ) N10 / 2011 και τον κανονισμό (ΕΚ) αριθ. 1935/2004, ο οποίος αναγνωρίζει ότι τα πιάτα μας είναι κατάλληλα για όλα τα είδη τροφίμων και υγρών κάτω από τη θερμοκρασία βρασμού.


Η μόνη περίπτωση κατά την οποία μπορεί να εμφανιστεί η μετανάστευση του συνδετικού υλικού ρητίνης είναι εάν θερμανθεί σε θερμοκρασίες που υπερβαίνουν το σημείο βρασμού (100 ° C / 212 ° F) για υπερβολικό χρονικό διάστημα (90 λεπτά +). Η θέρμανση κάτω από ακραίες θερμοκρασίες ουσιαστικά λιώνει το υλικό, αλλάζοντας τη μοριακή του δομή - για το λόγο αυτό, δεν συνιστούμε τη χρήση φούρνου μικροκυμάτων και συμβατικού φούρνου.Τα προϊόντα BIOBU παράγονται υπό καλές συνθήκες εργασίας;


Ναί! Τα προϊόντα BIOBU κατασκευάζονται στην Κίνα από προσεκτικά επιλεγμένους συνεργάτες. Εκτός από την ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις που συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κώδικες ασφάλειας και υγείας, όλοι οι υπάλληλοί μας λαμβάνουν δίκαιο μισθό. Δεν επιτρέπεται η εργασία  παιδιών.

Πώς χαρακτηρίζονται πράσινα τα προϊόντα BIOBU;

Τα προϊόντα μας σχεδιάζονται για καθημερινή χρήση και καθιστούν μια πραγματική εναλλακτική λύση σε παραδοσιακά πλαστικά, εύθραυστα και μιας χρήσης πιάτα

Τα προϊόντα BIOBU κατασκευάζονται με μπαμπού, ένα φυσικό υλικό υψηλής αναγέννησης. Συγκεκριμένα, συλλέγουμε πριονίδι που ρίχνεται από την κοπή και τη διαμόρφωση προϊόντων από  μπαμπού (ξυλάκια και  δάπεδα). Αλέθουμε το μη μετασχηματισμένο οργανικό υλικό πριονιδίου μπαμπού σε λεπτή σκόνη. Τότε το αναμιγνύουμε με μια  ασφαλή για τα τρόφιμα ρητίνη για να δημιουργήσουμε ανθεκτικά, μακρόχρονα αντικείμενα - που είναι επίσης μια βιώσιμη πρακτική.

Τα BIOBU  είναι βιοδιασπώμενα;
Εάν είναι θαμμένα στο έδαφος (πλήρως καλυμμένα από χώμα ), οι ίνες μπαμπού θα αποσυντεθούν σε 2-3 χρόνια. Τα μη οργανικά στοιχεία θα αποσυντίθενται με βραδύτερο ρυθμό, αλλά πολύ ταχύτερα από 100% πλαστικά με βάση το πετρέλαιο.

Τα BIOBU σπάνε;
Ενώ τα προϊόντα μας είναι ανθεκτικά και μακράς διαρκείας, αυτό το φιλικό προς το περιβάλλον υλικό δεν είναι άθραυστο. Δεν θα θρυμματιστεί όπως το κεραμικό ή το γυαλί, αλλά αν πέσει σε κακή γωνία σε σκληρό δάπεδο, μπορεί να προκύψει  ρωγμή


Είναι ασφαλή στο  πλυντήρια πιάτων;
Ναί! συνιστούμε  πλύσιμο στους 70 ° C / 160 ° F.


 

 

Προτάσεις για Δώρα γάμου

NEWSLETTER

Κάρτα δώρου - Cookworld

Θέλετε να κάνετε δώρα στους αγαπημένους σας φίλους αλλά δεν είστε σίγουροι τι να αγοράσετε;

Αγοράστε τους μια Δωροκάρτα και αφήστε τους να επιλέξουν μόνοι τα δώρα τους.

Powered By Cookworld | Developed by IlianaEx |
Agoo | Γονείς ενωθείτε Cinetube
Ένα social για γονείς , φτιαγμένο από γονείς.
Είσαι γονιός,παιδαγωγός,επαγγελματίας;
Δημιούργησε το δικό σου προφίλ στο Agoo!
Αναζητήστε ταινίες και σειρές.
Δείτε trailer, φωτογραφίες , πληροφορίες.