Σερβίτσιο 16 Τεμαχίων Tuscany - Taylor's Eye Witness

49,50 €
με ΦΠΑ
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα
TEW-SHS004

Βαθμολογία :  

Προσθήκη στη λίστα επιθυμιών
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

Σερβίτσιο 16 Τεμαχίων Tuscany

Το Σετ περιλαμβάνει:

4 Πιρούνια

4 Μαχαίρια

4 Κουτάλια Μεγάλα

4 Κουτάλια Μικρά

  • Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι 18/10. 

O ειδικός χάλυβας των μαχαιροπίρουνων περιέχει 18% χρώμιο και 10% νικέλιο, παρέχοντας καλύτερη προστασία από την διάβρωση σε σχέση με μαχαιροπίρουνα χαμηλότερης ποιότητας προσδίδοντας ένα λαμπρό φινίρισμα σαν καθρέφτη. Τα επιτραπέζια μαχαίρια είναι κατασκευασμένα από σκληρό ανοξείδωτο χάλυβα που εξασφαλίζει μια πιο ελαστική αιχμή κοπής.

  • Συντήρηση.

Ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, τα μαχαιροπίρουνα σας θα διαρκέσουν μια ζωή. Πλύνετε καλά πριν την πρώτη χρήση. Συνιστούμε πάντα να πλένετε τα μαχαιροπίρουνα στο χέρι χρησιμοποιώντας ζεστό σαπουνόνερο και μια μαλακή βούρτσα ή πανί, στεγνώνοντας καλά με μια μαλακή, στεγνή πετσέτα αμέσως μετά το πλύσιμο.

Εάν προτιμάτε να χρησιμοποιείτε πλυντήριο πιάτων, φροντίστε όταν τοποθετείτε τα μαχαιροπίρουνα να βεβαιωθείτε ότι κάθε διαφορετικό τεμάχιο (π.χ. πιρούνι, μαχαίρι) τοποθετείται ξεχωριστά στη θήκη μαχαιροπίρουνων, κατά προτίμηση στο επάνω ράφι. Μην αφήνετε τον ανοξείδωτο χάλυβα να αγγίζει άλλα μεταλλικά αντικείμενα κατά τη διάρκεια του κύκλου πλύσης. Αυτό θα βοηθήσει στην αποφυγή της διάβρωσης στο σκληρό περιβάλλον του πλυντηρίου πιάτων. Μην αφήνετε τα μαχαιροπίρουνα να σταθούν στο πλυντήριο πιάτων είτε πριν την έναρξη είτε στο τέλος του κύκλου. Αφαιρέστε και στεγνώστε το με το χέρι όταν ολοκληρωθεί ο κύκλος.

Αποφύγετε λειαντικά καθαριστικά. Η παρατεταμένη επαφή με ορισμένα όξινα ή αλμυρά τρόφιμα μπορεί επίσης να προκαλέσει λεκέδες, οι οποίοι μπορούν να αφαιρεθούν εύκολα με ένα μαλακό πανί και γυαλιστικό από ανοξείδωτο χάλυβα.

   

TEW-SHS004

Συγκεκριμένοι κωδικοί

Στην κορυφή
Μενού
Κλείσε
Καροτσάκι
Κλείσε
Πίσω
λογαριασμός
Κλείσε