

Στρογγυλό ταψάκι 24cm απο Εμαγιέ πορσελάνη
Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε ως ταψάκι είτε ως τηγάνι.
Κατάλληλο για όλες τις πηγές θερμότητας: επαγωγής, ηλεκτρικό, φυσικό αέριο, φούρνο, κατευθείας στη φωτιά .
Διάμετρος: 24cm
Βάθος 9.3cm
Ποτέ μην τοποθετείτε το τηγάνι στο πλυντήριο πιάτων μετά τη χρήση, απλώς σκουπίστε με μια πετσέτα/χαρτί.
Εάν υπάρχουν υπολείμματα από καμένο φαγητό, καθαρίστε το τηγάνι με νερό, αλάτι και μια βούρτσα και στη συνέχεια αφήστε το να στεγνώσει καλά σε μια ζεστή εστία.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ
Το στρώμα κεριού, το οποίο δρα ως προστασία από τη σκουριά, πρέπει να αφαιρεθεί με ζεστό νερό πριν από την πρώτη χρήση.
Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργηθεί μαι φυσική προστασία σαν επίστρωση στο σκέυος ώστε να μη χρησιμοποιούμε μεγάλη ποσότητα λαδιού .
Οδηγίες για το πως μπορείτε να το κάνετε:
Ζεσταίνουμε αρκετό λάδι ή βούτυρο
Προσθέστε φέτες πατάτας, φλούδες πατάτας και πολύ αλάτι
Τηγανίζουμε για περίπου 15 λεπτά, γυρίζοντας τις πατάτες μέχρι να γίνουν πολύ σκούρες στο χρώμα
Απορρίψτε τις καμένες πατάτες
Τρίψτε καλά το ταψί με χαρτί κουζίνας
Τα σκεύη σιδήρου είναι πολύ δημοφιλή στους μάγειρες, όχι μόνο για τη ρουστίκ εμφάνισή τους αλλά κυρίως για τις εξαιρετικές τους ιδιότητες τηγανίσματος. Χάρη στις γρήγορες, θερμοαγώγιμες ιδιότητες του σιδήρου, τα σκεύη σιδήρου είναι ιδανικά για γρήγορο σοτάρισμα . Οι τηγανητές πατάτες και το κρέας μπορούν να μαγειρευτούν στο σίδερο έτσι ώστε να είναι ιδιαίτερα τραγανά. Τα ταψιά σιδήρου χρησιμοποιούνται επίσης συχνά ως τηγάνια .
Κατασκευάζεται στην Αυστρία
Ή Εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας: